Vegas City

Vegas City 1.0.12

Bouw je eigen imperium in Las Vegas

VOOR

  • Simpel & verslavend spel

TEGEN

  • Misleidende info over digitaal geld
  • Gedateerde graphics & geluid

Matig
4

Vegas City is een spel in het 'tijdmanagement-genre'. Het doel bij de game is hierdoor gelijk aan dat van Smurfs' Village en We Rule: bouwen, wachten en -als je geen geduld hebt- (echt) geld uitgeven als je nog sneller wilt groeien. Vegas City draait om het creëren van een digitale gokhal, hotels en bijpassende infrastructuur.

In Vegas City krijg je een interessante opdracht voor de kiezen: het opzetten van een gok-imperium. Met de tips van een hippe blondine construeer je een gokhal, hotels, straten en decoratie, om gasten te trekken die lekker lang rond blijven hangen. Het spel reflecteert deze 'speelstijl' in haar eigen werkwijze, want jij moet ook blijven spelen en te zijner tijd een gokje wagen. Vegas City vangt namelijk gratis aan maar vraagt op den duur klinkende munten uit jouw portemonnee. Die heb je nodig om sneller te bouwen.

Verslavende spellen in dit genre zijn dikwijls leuk maar hieraan kleeft een vuil randje. Tijdmanagement is iets dat kinderen (nog) niet zo goed beheersen en ongeduldige spelertjes gaan dan ook niet wachten op een gebouw dat 'klaar' is in 20 minuten of hotelgasten die pas over een half uur betalen. Let daarom goed op dat de rakkers je creditcard (indien gekoppeld aan Android Market) niet leegspelen met Vegas City. Laat kinderen met mate spelen en let altijd goed op wanneer ongeduld bij de wachttijden toeslaat.

Zoals alle titels in dit genre is Vegas City verslavend en kan een versnelde speelbeurt je veel geld kosten. Vegas City is geen toonbeeld van grafische kwaliteit en de muziek verveelt snel. Het is daarom de verslaving niet waard, want na een tijdje spelen vraagt deze matige titel geld van je. Daarnaast is de informatie in het spel misleidend en krijg je altijd de tekst 'you're out of cash' te zien als je je digitale bankrekening bekijkt (ook al heb je zat geld). Vegas City is de gok niet waard.

Meeste downloads Strategiespellen voor Android

Meer
Vegas City

Download

Vegas City 1.0.12

Beoordelingen about Vegas City